Metoder & Værktøjer

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Her er tre eksempler på kunder, jeg tidligere har hjulpet.

Skab ro i sindet & selvtilliden

Jeg blev kontaktet af en kvindelig gymnasieelev, der døjede med søvnbesvær, tankemylder, koncentrationsbesvær og negative tankemønstre. Med min coaching blev hun i stand til at mindske tankemylderet og hvile mere i sig selv, sove bedre om natten og få mere positive tanker omkring sig selv og sin præstation.

Bliv i nuet og slip fysiske spændinger

En jobsøgende mand i 40’erne havde hovedpine, ondt i maven, nakkesmerter og generel anspændthed. Jeg hjalp ham med at blive bedre til at reagere med nærvær og opmærksomhed på det, der sker i nuet, frem for det, der skete, eller det, der måske vil ske. Det mindskede hans spændinger og – ofte unødige – bekymringer.

Styrk troværdighed og power med kropssproget

En mandlig studerende havde uro i kroppen, følte sig rastløs, talte hurtigere og havde en kortere lunte, end han plejede at have. Med enkle fysiske øvelser styrkede han sin jordforbindelse og gennemslagskraft, og han fik “styr på” sit kropssprog, så det stemte overens med det indtryk, han gerne ville gøre. Dermed øgede han også sin autenticitet og troværdighed.

Min baggrund

Undervisningen er skræddersyet dine aktuelle behov i forberedelsesprocessen, og den er baseret på helt konkrete øvelser og metoder for krop, psyke og stemme. Min undervisning har tre primære byggesten.

Den første byggesten er en kandidatgrad i Virksomhedskommunikation og Engelsk/Fransk fra Copenhagen Business School. Jeg har solid projektleder-erfaring, og jeg har både arbejdet i det private erhvervsliv og i det offentlige, blandt andet i Lægemiddelstyrelsen, Falck Healthcare og på Gentofte Hospital.

Den anden byggesten er sang. Som sanger har jeg udfordret mig selv genremæssigt, og jeg har mere end 20 års erfaring med klassisk, jazz og musicals. Jeg har sunget i DR’s Pigekor i 12 år, og jeg har undervist i stemmetræning og vejrtrækningsteknik. I dag er jeg kirke- og korsanger ved siden af min virksomhed.

Den tredje byggesten er mindfulness. Der er mange spændende veje at gå med mindfulness-øvelserne. Jeg har praktiseret mindfulness i flere år, og jeg inddrager det i min undervisning, både i workshop-regi og den individuelle coaching.

workshop1
undervisning
undervisning

Josefa Performance er stiftet i juni 2018. Navnet Josefa er inspireret af min mormors ungepigefornavn, som hun brugte sammen med Lilly. Jeg havde et varmt og kærligt forhold til min mormor, og jeg har haft lyst til at tage navnet i mange år.

Da jeg besluttede at starte egen virksomhed, var det – som altid – en stor beslutning at finde det helt rigtige navn. Med god sparring fra mit netværk, tog det dog ikke lang tid at nå frem til, at Josefa Performance var det helt rigtige navn til min virksomhed.

+45 61 67 58 55

© 2018 All rights reserved Josefa-Performance.dk – Designet af Ravns-hjemmesider.dk