Jeg tilbyder

Få mere gennemslagskraft

Med min undervisning vil du være langt bedre rustet, fysisk og mentalt, til din kommende præstation. Du får mere kropslig og mental ro i forberedelsestiden, og du får en bedre gennemslagskraft og energi i både stemmen og kroppen på dagen, hvor det gælder.

Min undervisning, som foregår i hjertet af København (skråt over for Planetariet) foregår i en atmosfære af tillid, respekt og åbenhed, hvor vi tør tale om det, der er særligt svært eller sårbart. Når du oplever, at du kan forberede dig med succes, vil du også opleve, at du hviler mere i dig selv og går til eksamen eller jobsamtalen med større ro i maven og mere mentalt overskud.

Gør indtryk på dit publikum

Med min undervisning får du et klart billede af, hvilke budskaber du skal levere, og hvordan du skal levere dem for at efterlade det indtryk, du ønsker hos dit publikum.

Det er underordnet, om din præstation er nært forestående, eller om du har kontaktet mig i god tid. Vi skræddersyr sammen det forløb, der passer til din tidshorisont og griber det an på den måde, der bedst passer dig.


Mundtlig eksamen

Jeg hjælper med at forberede dig eller din gruppe til den mundtlige eksamen. Det kan være at få ro på talen og holde de nødvendige pauser.  Det kan være at få styr på vejrtrækningen eller at holde øjenkontakten med den, du taler med. Vi kan også fokusere på den indholdsmæssige del.  Således kan vi arbejde med at strukturere din tekst og det, du gerne vil sige samt hvordan du gerne vil sige det.


Jobsamtale

Jeg hjælper med at forberede dig til jobsamtalen. Måske har du behov for at tage udgangspunkt i dit kropssprog og din stemmes gennemslagskraft. Eller har du forberedt det, du vil sige og gerne vil holde ”generalprøve” over for mig, så gør vi det. Der er også mulighed for, at vi sammen formulerer din elevatortale eller andet i løbet af undervisningen. Vi gennemgår ”faldgruber” og ”guldkorn”, når der kommer spørgsmål fra din måske kommende chef. Endelig får du de gode indlednings- og afslutningsreplikker med hjem at øve dig på.


Audition

Når du skal til audition, vil vi arbejde med det, du skal præstere, men du vælger selv, hvor fokus skal ligge. Det kan være, at du gerne vil arbejde med din stemmes klang eller med specifikke afspændings- eller opvarmningsøvelser. Måske vil du hellere fokusere på at fortolke din sang. Vi kan også arbejde med at få et afbalanceret kropssprog, øget selvsikkerhed eller på noget helt fjerde i din performance.


Oplæg eller foredrag

Jeg hjælper med at strukturere dit foredrag eller oplæg, og du vælger selv dit fokus. Vi kan arbejde med det indholdsmæssige, tekstopbygningen og den røde tråd. Vi kan også gå i dybden med selve din fremlæggelse af teksten, hvis du har større behov for det. Herunder dit kropssprog, din stemmeføring og øjenkontakten med tilhørerne.

MUS-samtale

En MUS-samtale kan være  en svær samtale.  For hvordan får man sagt det, man gerne vil sige, uden at støde sin chef, eller – i den anden grøft – føle sig alt for ydmyg. Jeg hjælper med at afklare, hvad du gerne vil opnå med samtalen. Sammen finder vi nogle gode formuleringer/argumenter, der vil give mening i netop din situation. Vi arbejder kort sagt med, hvordan du kommunikerer og præsenterer præcis dét, du gerne vil opnå. 

 

Josefa Performance er stiftet i juni 2018. Navnet Josefa er inspireret af min mormors ungepigefornavn, som hun brugte sammen med Lilly. Jeg havde et varmt og kærligt forhold til min mormor, og jeg har haft lyst til at tage navnet i mange år.

Da jeg besluttede at starte egen virksomhed, var det – som altid – en stor beslutning at finde det helt rigtige navn. Med god sparring fra mit netværk, tog det dog ikke lang tid at nå frem til, at Josefa Performance var det helt rigtige navn til min virksomhed.

+45 61 67 58 55

© 2018 All rights reserved Josefa-Performance.dk – Designet af Ravns-hjemmesider.dk